TORNEM A CASA!!!

Ja venim !!!! Després de 360 díes tornem a casa amb l’alegria i la pena d’haver pogut fer aquest viatge i que ja s’acaba. Fins ara!

5 pensaments a “TORNEM A CASA!!!”

 1. Ben tornats a casa, familia!!

  Sou uns valents, i el món és dels valents. Les vostres filles segurament trigaran temps en valorar el que significa aquesta aventura, gracies a uns pares com vosaltres, i que retindran a la seva memòria la resta de la seva vida.

  Enhorabona per haver sigut capaços de tenir un somni així, de planificar-ho, de preparar-ho tot amb un gran nivell de detall, i de dur-ho a terme amb aquella naturalitat que heu anat transmitint.

  Moltes gràcies per haver-nos fet particeps de la vostra aventura, i sento no haver-vos donat més feed-back.

  Una forta abraçada,
  Joan

  1. Hola Joan! un dels nostres seguidors que ens escriuen! sabem que n’hi ha molts que ens llegeixen però no gosen dir res… sabem que costa i a nosaltres ens passa el mateix…
   Doncs si, ja tornem a ser aquí i la veritat es que no ens podem queixar gens de l’experiència, tot ha anat rodat i ha estat molt senzill… sembla complicat però quan t’hi poses les coses surten soles… no li trec el mérit a la Neus i les seves búsquedes intenses per AirBnB, Booking, Skyscanner o el que toqui.. però la resta, arribes i t’adaptes ràpid. El tema escola i les nenes ens ha agradat però sort que tornen al cole l’any vinent 😉

   Algun dia d’aquest juny ja baixaré per allà a veure si ens podem veure (si encara ets per allà) i t’ho explico en directe!
   Una baraçada!
   Oriol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *